Skip to main content

Incompany

Soft skills voor teams: workshops & trainingen op maat

Geef je team de BOOST die het nodig heeft

Naast vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, hebben medewerkers ook sociale en communicatieve vaardigheden nodig om optimaal en resultaatgericht (samen) te werken. Soms gaat dat niet even soepel en vanzelf!

Keizer & Co biedt speelse en praktische workshops en trainingen van een halve dag tot één of meerdere dagen, waarbij de focus ligt op het versterken van communicatieve vaardigheden, de zogenaamde soft skills.

Op basis van gewenste leerdoelen krijgen jullie als team een stevige CommunicatieBoost en/of CarrièreBoost om effectief te leren communiceren en jezelf en elkaar (nog beter) te leren kennen als persoon en professional.

Van feedback geven tot het ontdekken van ieders communicatiestijl, talenten, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen tot inzicht in teamrollen en de kunst van het samenwerken. Of misschien een mix van dit alles?

Incompany-keizer-co

CommunicatieBoost nodig?

Thema’s voor workshops en trainingen om de soft skills en samenwerking in teams te vergroten en/of op te frissen:

CarrièreBoost nodig?

Thema’s voor workshops en trainingen om te werken aan hun professionele ontwikkeling:

  • Talenten & drijfveren: elkaar aanvullen als persoon en professional
  • Teamrol & talent: aan de slag met Belbin, DISC, TMA en/of andere methodes en technieken.
  • TMA in teams
  • Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

Wat zijn jouw wensen voor het team en de organisatie?

Een mix van bovenstaande thema’s is altijd mogelijk. Want, een training is altijd maatwerk! Op basis van mijn aanbod en ervaring, stem ik graag met de opdrachtgever af wie de deelnemers zijn, wat en hoe ze willen leren en waarom een training (nu) nodig is.

In een intakegesprek kijken we dan ook altijd samen naar wat de wensen en leerdoelen van de deelnemers zijn. Vervolgens ontvang je een offerte, met daarin het doel van de bijeenkomst, een voorstel voor de invulling van het programma en een helder overzicht van prijs en praktische afspraken.

Kom in contact!

Maak een vrijblijvende afspraak dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jouw vraag. Of kom eens kennismaken met Keizer & Co tijdens een korte, leerzame online sessie van 1,5 uur zoals de Masterclass Communicatie of MATCH-workshop.