Skip to main content

Individuele coaching

Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Coaching helpt je vooruit. Vooral op momenten dat je zelf even niet meer weet waar je antwoorden kunt vinden

In 1-op-1-coaching staat jouw coachvraag centraal. Die kan gaan over te ontwikkelen competenties die nodig zijn voor je functie of situaties in je werk die je lastig vindt en waar je zelf niet 1-2-3 het antwoord op weet. Een coach denkt dan met je mee, houdt je een spiegel voor en zet je (weer) in beweging.

Een standaard coachtraject ziet er als volgt uit:

 1.  Vrijblijvende kennismaking en online intake (1 uur)
 2.  Zes coachgesprekken van 1,5 uur op locatie (Utrecht)
 3.  Eigen online dossier met relevante informatie & huiswerkopdrachten
 4.  Follow-up na het traject via mail, telefoon of online
 5.  Gratis Masterclass Communicatie of MATCH-workshop
 6.  Optie: voordelige strippenkaart voor aanvullende coachgesprekken.

Elke coachvraag begint met Hoe kan ik… ?. Vanuit die vraag kijken we hoe jij tot inzicht kan komen. De coach zorgt daarbij voor de juiste leeromgeving en geeft je, naast de nodige feedback, ook relevante handvatten om te groeien. Dat is de essentie van coaching.

Vragen waarmee klanten voor een CommunicatieBoost aankloppen:

 • “Hoe kan ik mijzelf in gesprekken en (werk)bijeenkomsten sterk(er) positioneren en presenteren in mijn professionele rol?”
 • “Hoe kan ik effectief communiceren in verschillende situaties zodat ik weet hoe ik:
  • … kan omgaan met mensen met een directe (dominante) communicatiestijl?
  • mijn overtuigingskracht kan vergroten en meer ruimte mag innemen?
  • … een proactieve houding aanneem en regie neem in projecten, passend bij mijn functie en verantwoordelijkheid?
  • … zakelijk confrontaties durf aan te gaan om proces en relatie te benoemen en verbeteren?
  • … draagvlak creëren voor mijn plannen en integer zijn op de inhoud zonder te gaan drammen en de te adviseren partij voor het hoofd te stoten?
  • … vragen blijven stellen, echt luisteren en ook bij tegendruk niet in aannames gaan praten?

Speciaal voor loopbaanontwikkeling

Heb je een coachvraag over je loopbaan? Bijvoorbeeld “Wat wil ik nou écht in mijn werk?” of “Welke baan past bij mijn talenten & drijfveren?” Geef jezelf dan een carrièreboost in de vorm van het MATCH-traject.

Resultaatgerichte coaching

Of je nu een CommunicatieBoost of CarrièreBoost nodig hebt, met Keizer & Co kies je in elk geval voor persoonlijke begeleiding door een ervaren en professionele coach, die kritisch naar je luistert en vanuit brede kennis en ervaring met je meedenkt.  Persoonlijk, professioneel en met pit!

Keizer & Co helpt je om met minder gedoe en meer plezier (samen) te werken. Het liefst op een plek waar je je talenten en kwaliteiten in kwijt kunt.

individuele coaching

Alles-in-1-traject

Elk coachtraject begint met een vrijblijvend, online intakegesprek van circa een uur. In dat gesprek onderzoeken we je coachvraag en kijken welke aanpak voor jou het beste werkt om antwoorden te vinden op je vragen.

Weet je nog niet precies wat jouw vraag is? Geen probleem! Daar komen we in de intake samen wel uit en als je wilt, kun je je alvast voorbereiden door hulp om je coachvraag te formuleren te lezen.

Op basis van de intake ontvang je een offertevoorstel, waarin jouw coachvraag en mijn plan van aanpak staat beschreven, aangevuld met informatie over prijs en praktische afspraken. Als je je daarin kunt vinden, plannen we zo snel mogelijk een eerste coachgesprek in.

Keizer & Co biedt een effectief, persoonlijk coachtraject dat bestaat uit:

 • een gratis (online) intakegesprek om je coachvraag te verhelderen
 • 6 coachgesprekken op locatie of online (1,5 uur per keer)
 • tussentijdse ondersteuning en nazorg via Teams, telefoon en/of mail
 • een Coachmap met relevante informatie, oefeningen en reflecties
 • gratis Masterclass Communicatie of MATCH-workshop.
 • begeleiding door een ervaren en professionele coach, die werkt volgens de ethische code van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Annett heeft een heldere en nuchtere aanpak en een zakelijke maar wel warme en vriendelijke manier van coachen. Wat ik top vind is dat er af en toe ook lekker gelachen kan worden!

EefkeMarketingmanager Greenpeace

Annett is een oprechte, energieke coach met lef en humor. Ze houdt je telkens een spiegel voor en maakt je zo bewust van je eigen denkwijzen en gedrag. Niet altijd aangenaam, maar wel heel waardevol en effectief!

GythaCommunicatieadviseur Provincie Noord-Brabant

Annett is een betrokken én nuchtere coach. Met een uitstekende voorbereiding en een open houding creëert ze een sfeer van vertrouwelijkheid in haar gesprekken waarbinnen onderwerpen diepgaand worden besproken.

StoneTeammanager HKU

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Ben je geïnteresseerd in een coachtraject en wil je hier meer over weten? Stuur dan een bericht via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een online afspraak in te plannen. In dat kennismakingsgesprek (circa 1 uur) nemen we jouw vraag onder de loep en kijken wat je nodig hebt om antwoorden te vinden.