Skip to main content

13sep7:30 pm9:00 pmMasterclass CommunicatiePraktische antwoorden op communicatiekwesties in je werk

Event Details

Effectiever leren communiceren

Voor wie wél nieuwsgierig is naar het verbeteren van eigen communicatieve vaardigheden, maar geen tijd of zin heeft om meteen een training of coachtraject te volgen, is er de Masterclass Communicatie. Of voor wie gewoon nieuwsgierig is hoe het ook alweer zat met het geven van feedback, het stellen van de juiste vragen en doorvragen of omgaan met weerstand.

De Masterclass Communicatie biedt je de mogelijkheid om in 1,5 uur tijd je communicatieve vaardigheden een flinke boost te geven, op te frissen en te versterken. We werken vooral met (eigen) voorbeelden uit de alledaagse praktijk.

Praktisch

De Masterclass is een intensieve en interactieve online sessie (via Teams). Deze wordt 1x per twee maanden gehouden op woensdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur. We werken in kleine groepen (max. 10 deelnemers) en kunnen daarom ingaan op vragen en voorbeelden vanuit de groep.

Inschrijven en betalen voor de eerstvolgende Masterclass kan eenvoudig en snel via de webshop. Wil je je inschrijven voor de Masterclass van deze datum? Stuur dan nu alvast een bericht om aan te geven dat je interesse hebt, dan reserveren we een plek voor je.

 

more

Time

(Wednesday) 7:30 pm - 9:00 pm

Organizer

Keizer & CoAnnett Keizer