Keizer & Co

22 OKT 2022: CarrièreBoost-in-1-dag

recensie afbeelding

 

Spelenderwijs op zoek naar een (nieuwe) baan

Uitgekeken op je baan? Uitgeblust in je werk? Wil je iets anders, maar weet je nog niet wat? Of zit je zonder werk en is het tijd jezelf stevig(er) in de markt te zetten?

Om jezelf met meer (zelf)kennis en (zelf)vertrouwen op de arbeidsmarkt van nu te positioneren en te presenteren kun je vast wel wat steun, motivatie en reflectie gebruiken.

Geef je carrière in één dag een flinke boost!


Wat en voor wie?

Je wilt óf moet nu of binnenkort een overstap maken naar 'iets anders'. Toch weten 8 van de 10 mensen vaak niet wat ze precies willen en hoe ze zichzelf succesvol kunnen 'verkopen'. Kan jij ook wel wat tips, advies, reflectie en steun gebruiken om jezelf, vanuit je talenten en drijfveren, te positioneren en te presenteren op de arbeidsmarkt anno nu? Gun jezelf dan deze boost in je loopbaan!

CarrièreBoost is een speelse en intensieve dag voor hoogopgeleide loopbaanavonturiers en werkzoekenden die toe zijn aan een volgende carrièrestap. Geen lange loopbaantrajecten, maar een praktische boost in kleine groep (max. 6 deelnemers) om van elkaar én met elkaar te leren. Met alle tijd en ruimte voor persoonlijke feedback en reflectie.

Programma

Voorafgaand aan deze eendaagse cursus ontvang je een intakeformulier, zodat we zo goed mogelijk bij jouw ervaring en leerdoelen aansluiten.

Tijdens de cursusdag focussen we op thema's die relevant zijn voor het maken van een volgende of nieuwe stap in je loopbaan. Praktische oefeningen, inspirerende voorbeelden en (korte) theoretische achtergronden helpen je om jouw meerwaarde als professional te benoemen en zo te verpakken dat je jezelf succesvol kunt presenteren op de arbeidsmarkt anno nu. Aan het eind van de dag heb je een Plan van Aanpak om concreet aan de slag te gaan met je loopbaan.

 • Ken je talent!   Wie ben ik? Wat kan ik? Ontdekken van jouw unieke talenten en drijfveren.
 • Durf te kiezen!   Wat wil ik? Hoe mensen keuzes maken en het (h)erkennen van jouw focus.
 • Positioneren & profileren.   Persoonlijk & professioneel profiel voor online én offline presentatie.
 • Netwerken werkt!   Wie ken ik? Wie kan jou (verder) helpen en hoe pak je dat aan?

Praktische info

 • Datum: zaterdag 22 oktober 2022
 • Tijd: 10.00 tot 16.30 uur.
 • Locatie: Oorsprongpark 7, Utrecht (uitstekend bereikbaar met auto of OV!)
 • Tijdens deze dag  wordt gezorgd voor koffie, thee & lekkers.

Investering

Deelname aan CarrièreBoost is € 329,- exclusief btw (€ 398,- incl. 21% btw).

Dit bedrag is ook inclusief:

 • cursusmap met oefeningen en handige informatie
 • het boek 'Maak de MATCH, in 5 stappen naar de baan die bij je past'
 • koffie, thee & snacks

Inschrijven

Meedoen? Schrijf je hier in en je ontvangt een factuur en praktische informatie voor deelname. Je deelname is definitief na betaling van de factuur. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Laat het weten via het contactformulier.

Data in 2023

Lukt het je niet om er op 22 oktober bij te zijn, maar heb je wel een carrièreboost nodig? Kijk voor meer informatie over CarrièreBoosts-in-1-dag en voor workshops en individuele coaching ook eens op onze website www.CarrièreBoost.NU.