Keizer & Co

Maak de MATCH in jouw loopbaan

recensie afbeelding

Werken vanuit je talenten & drijfveren

De afgelopen jaren kwamen er steeds meer mensen met de (coach)vraag: 'Welke baan past nou écht bij mijn talenten, drijfveren en kwaliteiten?' 'Wat maakt mij nou écht gelukkig in mijn werk? Deze baan is het niet, maar wat dan wel?!'.

Op basis van haar coachervaring én eigen ervaringen met 'solliciteren' en nadenken over wie je bent, wat je kan en wat je wilt en vooral, wáár je die leuke baan dan moet zoeken, ontwikkelde Annett Keizer de MATCH-methode. Inmiddels een beproefd stappenplan voor een coachtraject waarin je in 5 stappen de baan vindt die bij je past. Een kwestie van vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten door goede communicatie met 'de arbeidsmarkt' en jezelf overtuigend positioneren en presenteren.

Liever een boek

Heb je geen zin in of tijd voor coaching? Bestel dan het boek 'Maak de MATCH' en lees thuis, in je eigen tempo, hoe je in 5 stappen de baan vindt die bij jou past. In dit boek laat Annett zien dat het proces van een echt passende baan vinden een hinkelpad is dat je met kleine stappen neemt en waarin je tussendoor steeds je balans vindt. De juiste match maken doe je in vijf stappen:

  • stap 1: Meten
  • stap 2: Ambiëren
  • stap 3: Toetsen
  • stap 4: Concluderen
  • stap 5: Herpositioneren

Het boek is te koop voor € 23,50 (incl. verzendkosten) via bol.com, managementboek.nl, in de boekhandel of via deze link om het direct te bestellen.

Enkele reacties van lezers:

"Dit boek focust op jou als werkzoekende én wat jij voor meerwaarde hebt voor een werkgever."

"Ik krijg er energie van en nieuwe inzichten waarmee ik gelijk aan de slag wil gaan."

 "Eigenlijk ben ik niet zo'n lezer, maar dit helder geschreven boek had ik zo uit. 

"Annett schrijft met humor en scherpte. Ze haalt me uit mijn comfort zone!" 

 

 

Wil je nog meer weten over loopbaanontwikkeling? Kijk ook eens op onze website www.CarriereBoost.NU