Keizer & Co

23 JUL 2020: CarrièreBoost-in-1 dag

recensie afbeelding

Klaar voor een volgende stap in je loopbaan?

Uitgekeken op je baan? Uitgeblust in je werk? Wil je iets anders, maar weet je nog niet wat? Of zit je zonder werk en is het tijd jezelf stevig(er) in de markt te zetten?

Om jezelf met meer (zelf)kennis en (zelf)vertrouwen op de arbeidsmarkt van nu te positioneren en te presenteren kun je vast wel wat steun, motivatie en reflectie gebruiken.

Vind het juiste pad voor jouw loopbaan!


Wat en voor wie?

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring op HBO/WO-niveau en wilt óf moet nu een overstap maken naar 'iets anders'. Hogeropgeleiden vallen vaak buiten de boot als het gaat om ondersteuning en begeleiding en mogen het zelf uitzoeken. Toch kunnen ze vaak wat tips, advies, reflectie en steun gebruiken. Gun jezelf daarom een boost in je loopbaan!

CarrièreBoost is een intensieve dag voor hoogopgeleide loopbaanavonturiers en werkzoekenden die toe zijn aan een volgende carrièrestap. Geen lange loopbaantrajecten, maar een praktische boost in kleine groep (max. 8 deelnemers) om van elkaar én met elkaar te leren. Met alle tijd en ruimte voor persoonlijke feedback en reflectie.

Programma

Voorafgaand aan deze eendaagse cursus ontvang je een intakeformulier, zodat we zo goed mogelijk bij jouw ervaring en leerdoelen aansluiten.

Tijdens de cursusdag focussen we op thema's die relevant zijn voor het maken van een volgende of nieuwe stap in je loopbaan. Praktische oefeningen, inspirerende voorbeelden en (korte) theoretische achtergronden helpen je om jouw meerwaarde als professional te benoemen en zo te verpakken dat je jezelf succesvol kunt presenteren op de arbeidsmarkt anno nu. Aan het eind van de dag heb je een Plan van Aanpak om concreet aan de slag te gaan met je loopbaan.

  • Ken je talent!   Wie ben ik? Wat kan ik? Ontdekken van jouw unieke talenten en drijfveren.
  • Durf te kiezen!   Wat wil ik? Hoe mensen keuzes maken en het (h)erkennen van jouw focus.
  • Positioneren & profileren.   Persoonlijk & professioneel profiel voor online én offline presentatie.
  • Netwerken werkt!   Wie ken ik? Wie kan jou (verder) helpen en hoe pak je dat aan?

Praktische info

  • Datum: donderdag 23 juli 2020
  • Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Utrecht (uitstekend bereikbaar met auto of OV!)
  • Tijdens deze dag  wordt gezorgd voor koffie, thee, lunch, lekkers en fruit.

Investering

Deelname aan CarrièreBoost is € 329,- exclusief btw (€ 398,- incl. 21% btw).

Dit bedrag is ook inclusief:

  • cursusmap met oefeningen en handige informatie
  • koffie, thee, lunch, snacks

Inschrijven

Meedoen? Schrijf je hier in en je ontvangt een factuur en praktische informatie voor deelname. Je deelname is definitief na betaling van de factuur. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Laat het weten via het contactformulier.

Data in 2020

Lukt het je niet om er op 21 februari bij te zijn? Kijk voor meer informatie over CarrièreBoosts-in-1-dag en voor workshops en individuele coaching ook eens op onze website www.CarrièreBoost.NU.