Keizer & Co

28 SEP 2018: Kom naar de Coachdag!

recensie afbeelding

Kom kennismaken met coaching

Heb je een vraag met betrekking tot je werk en/of samenwerking met anderen en ben je van plan om je daarin te laten coachen? Boek dan een korte sessie met een professionele coach, die je verder kan helpen!

De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) organiseert samen met haar aangesloten coaches en Het Coachhuis de ‘Kom naar de Coach-Dag’ om het coachvak onder een breder publiek bekendheid te geven.

Wil je op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om gecoacht te worden en wat het effect daarvan kan zijn? Kom dan op vrijdag 28 september naar Het Coachhuis aan de Catharijnesingel in Utrecht (hoek van Winkelcentrum Hoog Catharijne) voor een gesprek met Annett Keizer.

Het gesprek duurt 45 minuten en kan gaan over de thema’s die voor jou op dit moment relevant zijn. Annett is als  Communicatie- & CarrièreCoach gespecialiseerd in vragen over:

  • Zelfontplooiing & zelfontwikkeling (talenten en kwaliteiten)
  • Samenwerken met collega’s (communicatiestijlen, feedback en andere communicatieve vaardigheden)
  • Loopbaan & carrière (zie ook www.CarriereBoost.NU)

De NOBCO en Annett bieden je dit aan ter ere van het feestelijke jubileumjaar. Jouw investering voor dit gesprek gaat niet naar de coach, maar direct naar ons goede doel het UAF (studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen).

Boek hier je gesprek met Annett Keizer (of één van de andere NOBCO-coaches).