Keizer & Co

6 APR 2018: Nationale Carrièrebeurs

recensie afbeelding

& 7 APR - RAI Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt anno nu?

Kom dan op vrijdag 6 of zaterdag 7 april naar De Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam! Toegangskaarten zijn GRATIS als je je inschrijft via de website van de Carrièrebeurs.

Bezoek ons voor een mooie beursaanbieding

Keizer & Co staat op deze beurs om werkzoekenden en loopbaanavonturiers kennis te laten maken met de MATCH-methode... in 5 stappen naar een baan die bij je past.

Je vindt ons op de beurs bij standnummer 40. Daar vertellen we je graag hoe we de MATCH-methode toepassen in individuele coachtrajecten, workshops en trainingen. Voor wie langskomt op de beurs hebben we een uniek aanbod voor ons online coachtraject.

Lezing MATCH-methode

Ben je geïnteresseerd in een lezing over de MATCH-methode? Tijdens de beurs geeft Annett Keizer 2x een lezing van een uur op vrijdag 6 april van 13.00 tot 14.00 uur (zaal E105) en op zaterdag 7 april van 15.30 tot 16.30 uur (zaal E104).  Van tevoren inschrijven hoeft niet. Op de beurs loop je naar de betreffende zaal en gaat naar binnen. Let op: vol = vol. Er is plek voor circa 75 personen per lezing.

Maar... ik kan niet op 6 & 7 april!!

Geen nood! Wist je dat we regelmatig MATCH-middagen verzorgen voor professionals die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt? Tijdens deze middagen maak je kennis met de MATCH-methode en zoomen we in op jouw persoonlijke vragen die je hebt in je zoektocht naar een baan / functie / rol die bij je past. Kijk op www.CarrièreBoost.NU voor meer informatie als je van plan bent om een volgende stap in je loopbaan te zetten.