Keizer & Co

26 OKT 2017: Teamrol & Talent

recensie afbeelding

Ontdek jouw rol om effectief samen te werken op basis van de Belbin-teamrollen

  • Doe jij taken waar je écht energie van krijgt?
  • Pak jij de rol die op je lijf is geschreven in samenwerking met anderen?

Zoek je antwoorden op deze vragen? Kom dan (met of zonder collega’s) naar de workshop ‘Teamrol & Talent!

In de samenwerking met anderen draait het niet alleen om jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring. Wie je bent en wat je doet als persoon is minstens zo belangrijk als het gaat om effectief samenwerken. Hoe beter jij jezelf kent, hoe makkelijker het is om in samenwerking met anderen de rol te pakken die écht bij je past.

Teamrollen die van nature bij je passen geven je energie! Het kost je weinig moeite om taken, die bij deze rollen horen, uit te voeren. In de workshop ‘Teamrol & Talent’ focussen we op jouw talenten en drijfveren. Op basis van de teamrollen van Belbin kijken wat jouw voorkeursrollen zijn en hoe je die inzet om succesvol samen te werken.  

In deze workshop van een halve dag  leer je:

  • Kwaliteiten en valkuilen van teamrollen herkennen
  • Persoonlijke talenten & drijfveren ontdekken
  • Eigen voorkeursrollen inzetten voor succesvolle samenwerking

Datum

De workshop 'Teamrol & Talent' wordt in 2017 gegeven op:

  • Donderdag 26 oktober:  13.30 - 17.00 uur

Locatie

De workshop vindt plaats in Het Coachhuis, Oorsprongpark 7 - Utrecht. Het Oorsprongpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte 'Oorsprongpark' ligt op 200m van Het Coachhuis). Je kunt overdag goed (betaald) parkeren in de buurt.

Aanmelden

De prijs voor deze workshop bedraagt € 195,- exclusief 21% BTW. Klik hier om je aan te melden via het digitale inschrijfformulier.

Liever in-company?

Het is uiteraard mogelijk om deze workshop als team, afdeling of projectgroep op een zelfgekozen datum te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.