Keizer & Co

20 JUN 2017: Masterclass Communicatie

recensie afbeelding

Versterk je communicatieve vaardigheden in slechts een paar uur tijd!

Tijdens een Masterclass Communicatie zoomen we snel en concreet in op het opfrissen en versterken van communicatieve vaardigheden als actief luisteren, (jezelf) presenteren (vanuit kwaliteiten en talenten), overtuigen, samenwerken en effectief omgaan met ‘lastige types’, irritaties, weerstand en conflicten.

Ontdek jouw communicatieve competenties o.a.

  • beleven hoe je jouw rol pakt in de samenwerking en elkaar in teams kan versterken
  • ontdekken hoe je jezelf vanuit je eigen talent en drijfveren positioneert en presenteert.

Wat?

Elke Masterclass staat op zichzelf en heeft wisselende thema's. Op 20 juni staat het ontdekken en benoemen van je talent centraal. Talent en passie zijn 'hot', talentmanagement is trending topic, maar wat is talent nou eigenlijk? Hoe herken je jouw unieke talent en wat kun je ermee? Wat is je meerwaarde als professional voor organisaties? Hoe benoem je waar je goed in bent en hoe 'verkoop' je dat in je huidige of toekomstige werk?

In een Masterclass gaan we met elkaar aan de slag om vanuit psychologische en communicatiemodellen een vertaalslag te maken naar de eigen praktijk van alle dag. Jouw vragen en ervaringen staan daarbij centraal. Dus, wat houdt jou bezig?

Voor wie?

Deelnemers (HBO+) komen uit verschillende vakgebieden en hebben vaak een leidinggevende en/of adviserende functie. De groep bestaat uit 4 tot maximaal 16 deelnemers.

Masterclasses in 2017

De eerstvolgende Masterclass staat gepland op:

  • Dinsdagmiddag 20 juni 2017 van 14.30 tot 16.30 uur
  • Donderdagavond 21 september van 19.30 tot 21.30 uur
  • Dinsdagmiddag 28 november van 14.30 tot 16.30 uur. 

Locatie

De Masterclass wordt gehouden in Het Coachhuis, Oorsprongpark 7 - Utrecht. Het Oorsprongpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte 'Oorsprongpark' ligt op 200m van Het Coachhuis). Je kunt overdag goed (betaald) parkeren in de buurt.

Aanmelden 

Meedoen kost slechts € 47,- (excl 21% BTW) per persoon en is gratis voor coachees van Keizer & Co.

Ben je van plan om te komen? Schrijf je hier in. Vink op het formulier de datum waarop je komt en geef ook in het kort even aan wie je bent en wat je motiveert om mee te doen. Op die manier kunnen we tijdens de Masterclass beter inspelen op jouw vragen, ervaring en achtergrond.

 

Enkele spelregels:

  • We starten op de afgesproken tijd, dus zorg dat je dan binnen bent. Ben je toch wat verlaat? Stuur dan een SMS-bericht naar nummer .
  • Zodra je je aanmeld ontvang je een factuur om vóór aanvang van de Masterclass te betalen. Zodra je betaling is ontvangen, is je aanmelding definitief en sta je op de deelnemerslijst.
  • Afmelden kan tot 48 uur voor de Masterclass. Bij afmelden binnen 48 uur voor de Masterclass is restitutie van het bedrag helaas niet mogelijk.
  • Bij verhindering mag je wel voor vervanging zorgen (dus jouw plaats afstaan aan een collega, vriend of vriendin).