Keizer & Co

Met Meer Effect - videolessen

recensie afbeelding

Met Meer Effect

Voor professionals die in hun eigen tempo en tijd willen ontdekken hoe ze hun communicatieve vaardigheden versterken bieden we je een DVD met praktische videolessen.

Leer met meer effect luisteren, overtuigen, presenteren, feedback geven en omgaan met weerstand en conflicten. Ontdek jouw persoonlijke communicatiestijl en weet hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij.

‘Met Meer Effect’ biedt je 16 videolessen aangevuld met praktische oefeningen, tips, adviezen en reflectievragen om je communicatieve vaardigheden te versterken.

Voor wie?

  • Vraag jij jezelf weleens af: ‘Waarom begrijpen ze me niet?’
  • Kosten overleggen je (te)veel tijd en energie?
  • Vind je het moeilijk om de juiste vragen te stellen?
  • Laat jij je in een gesprek teveel leiden door de ander?
  • Weet je niet wat je moet doen als het gesprek stroef loopt?
  • Houd je soms liever je mond om conflicten te voorkomen?

dan is de online training ‘Met Meer Effect’ echt iets voor jou!

Omdat…

… het tegenwoordig niet alleen belangrijk is dat je verstand hebt van je vak en je werk goed doet, maar moet je ook nog eens goed kunnen communiceren en samenwerken om je klussen snel en efficiënt te klaren. Dat gaat niet vanzelf! Prettig en effectief samenwerken is belangrijk. Niet alleen voor de organisatie of het project waarvoor je werkt, maar ook voor jezelf! Met minder stress én met meer plezier samenwerken is mogelijk. Ook voor jou. Tijd dus om te leren om met meer effect te communiceren!

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan hier alvast één van de 16 videolessen.

Bestellen

Een DVD met videolessen en bijbehorende oefeningen ontvang je voor € 35,- plus verzendkosten (PostNL-tarief). Bestellen kan door een mail te sturen aan info@keizerco.nl