Keizer & Co

CommunicatieBoost

recensie afbeelding

Vergroot je impact, versterk je communicatieve vaardigheden!

- praktische incompany training voor (project)teams -

Effectieve communicatie bijdraagt aan meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking.

Gun jezelf daarom een CommunicatieBoost: 2 praktische trainingsdagen, in combinatie met twee individuele reflectiegesprekken om met meer effect te leren communiceren. 

CommunicatieBoost geeft inzicht in jezelf én in de ander zodat je effectief je boodschap weet over te brengen. Want elkaar écht begrijpen vraagt om de nodige (zelf)kennis en (zelf)reflectie.

Verhelder je verhaal          Vergroot je invloed          Verken je impact

Voor wie?

Sterke sociale en communicatieve vaardigheden zijn tegenwoordig een must voor (team)managers, staffunctionarissen, (marketing-, communicatie- of beleids)adviseurs en andere professionals van wie sterke sociale en communicatieve vaardigheden wordt verwacht om effectief en efficiënt samen te werken.

CommunicatieBoost is voor de professional op HBO/WO-niveau die sterke sociale en communicatieve vaardigheden in huis moet hebben om stevig in zijn/haar schoenen te staan in contact met collega's, klanten, (interne) opdrachtgevers en andere relaties.

Resultaat

  • Gestructureerd en krachtig je boodschap kunnen overbrengen.
  • Inzicht in je communicatiestijl inclusief kwaliteiten én valkuilen.
  • Weten hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij.
  • De ander kunnen én durven aanspreken en feedback geven.
  • Leren omgaan met weerstand, macht en dominant gedrag.

Programma

CommunicatieBoost bestaat uit een intake, 2 trainingsdagen en 2 individuele coachgesprekken.

Je start met een uitgebreide, telefonische intake om je leervraag helder te krijgen. Onderdeel van de intake is een vragenlijst om je communicatiestijl te bepalen.

Tijdens de trainingsdagen ligt de focus in module 1: Communicatieve vaardigheden op gestructureerd en krachtig vertellen, vragen stellen, interveniëren in gesprekken en het herkennen van communicatiestijlen, waarbij je leert hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij. Module 2: Beïnvloeden met communicatie gaat over het vergroten van je invloed en omgaan met weerstand en macht. Je leert feedback geven en vragen zodat je miscommunicatie en conflicten kan voorkomen. In module 3: Communiceren met impact leer je hoe je je draagvlak voor advies en onderhandelingen kan vergroten en hoe je effectief en plezierig samenwerkt zonder over je eigen grenzen heen te gaan.

Tussen de modules in voeren we individuele reflectiegesprekken voor nog meer focus en feedback.

 

Praktische info

  • Locatie voor trainingen: in overleg
  • Trainingstijden: 9.30 tot 16.30 uur.

Kosten

Richtprijs voor een team van 4 tot 6 personen: € 4.950,-

Dit is op basis van een tweedaagse training, telefonische intake, individueel coachgesprek en lesmateriaal. Voor elke extra deelnemer rekenen we € 750,- per persoon. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Uiteraard is het mogelijk om de training helemaal op maat te maken, in te korten, uit te breiden of in te richten op  basis van thema's die in jouw organisatie aandacht behoeven. Keizer & Co heeft ook ruime ervaring in het trainen met behulp van een trainingsacteur. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Vrijblijvende kennismaking

Interesse? We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Maak nu een afspraak via ons contactformulier.