Keizer & Co

CommunicatieBoost

recensie afbeelding

Vergroot je impact, versterk je communicatieve vaardigheden!

Effectieve communicatie bijdraagt aan meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking.

Gun jezelf daarom een CommunicatieBoost: 3 praktische trainingsdagen in kleine groepen, in combinatie met twee individuele reflectiegesprekken om met meer effect te leren communiceren. 

CommunicatieBoost geeft inzicht in jezelf én in de ander zodat je effectief je boodschap weet over te brengen. Want elkaar écht begrijpen vraagt om de nodige (zelf)kennis en (zelf)reflectie.

Verhelder je verhaal          Vergroot je invloed          Verken je impact

Voor wie?

Sterke sociale en communicatieve vaardigheden zijn tegenwoordig een must voor (team)managers, staffunctionarissen, (marketing-, communicatie- of beleids)adviseurs en andere professionals van wie sterke sociale en communicatieve vaardigheden wordt verwacht om effectief en efficiënt samen te werken.

CommunicatieBoost is voor de professional op HBO/WO-niveau die sterke sociale en communicatieve vaardigheden in huis moet hebben om stevig in zijn/haar schoenen te staan in contact met collega's, klanten, (interne) opdrachtgevers en andere relaties.

Resultaat

  • Gestructureerd en krachtig je boodschap kunnen overbrengen.
  • Inzicht in je communicatiestijl inclusief kwaliteiten én valkuilen.
  • Weten hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij.
  • De ander kunnen én durven aanspreken en feedback geven.
  • Leren omgaan met weerstand, macht en dominant gedrag.

Programma

CommunicatieBoost bestaat uit een intake, 3 trainingsdagen en 2 coachgesprekken.

Je start met een uitgebreide, persoonlijke intake om je leervraag helder te krijgen. Onderdeel van de intake is een vragenlijst om je communicatiestijl te bepalen.

Tijdens de trainingsdagen ligt de focus in module 1: Communicatieve vaardigheden op gestructureerd en krachtig vertellen, vragen stellen, interveniëren in gesprekken en het herkennen van communicatiestijlen, waarbij je leert hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij. Module 2: Beïnvloeden met communicatie gaat over het vergroten van je invloed en omgaan met weerstand en macht. Je leert feedback geven en vragen zodat je miscommunicatie en conflicten kan voorkomen. In module 3: Communiceren met impact leer je hoe je je draagvlak voor advies en onderhandelingen kan vergroten en hoe je effectief en plezierig samenwerkt zonder over je eigen grenzen heen te gaan.

Tussen de modules in voeren we individuele reflectiegesprekken voor nog meer focus en feedback.

 

Data in 2016

  • 29 november, 13 december 2016 en 10 januari 2017

Praktische info

  • Locatie voor trainingen en intakegesprek: Utrecht of Bilthoven (beide goed bereikbaar met auto of OV!)
  • Trainingstijden: 9.30 tot 16.30 uur.
  • Tijdens de trainingen wordt gezorgd voor koffie, thee, lekkers, lunch en fruit.

Kosten

De prijs voor deelname aan CommunicatieBoost bedraagt € 1.895,-. Dat is inclusief intakegesprek, 3x training met lunch, 2x persoonlijk gesprek, koffie & thee, lesmateriaal.  

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inschrijven

Meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in en je ontvangt een factuur voor deelname. Je deelname is definitief na betaling van de factuur. 

Wil je meer weten of heb je vragen? Laat het weten via het contactformulier.

Bewaren

Bewaren