Keizer & Co

Masterclass Communicatie

recensie afbeelding

Versterk je communicatieve vaardigheden in slechts een paar uur tijd!

 

In de Masterclass zoomen we snel en concreet in op het versterken van communicatieve vaardigheden als inlevingsvermogen, commercieel luisteren, organisatiesensitiviteit, assertiviteit, presenteren, overtuigingskracht, samenwerken en conflicthantering.

We gaan met elkaar aan de slag om vanuit psychologische en communicatiemodellen een vertaalslag te maken naar de eigen praktijk van alle dag. Jouw vragen en ervaringen staan daarbij centraal. Dus, wat houdt jou bezig?

Ontdek jouw communicatieve competenties

 • Je krijgt inzicht in jouw voorkeursgedrag en communicatiestijl.
 • Je leert hoe je omgaat met mensen die het anders doen dan jij.
 • Je oefent hoe je effectieve feedback geeft op 'lastig gedrag'.
 • Je beleeft hoe je samenwerken in teams kan versterken.

Wil je gewoon eens kennis maken met de werkwijze en methodiek van Keizer & Co? Ook dan ben je van harte welkom om te komen proeven en mee te doen aan één van de Masterclasses.

Masterclasses in 2016

Elke Masterclass staat op zichzelf. Deelnemers komen uit verschillende vakgebieden en hebben vaak leidinggevende en/of adviserende functies. De groep deelnemers bestaat uit zo'n 4 tot maximaal 16 deelnemers.

De eerstvolgende Masterclasses staan gepland op:

 • Dinsdag 23 januari van 14.30 tot 17.00 uur
 • Dinsdag 20 maart van 14.30 tot 17.00 uur
 • Dinsdag 29 mei van 14.30 tot 17.00 uur

Locatie

De Masterclass wordt gehouden in Het Coachhuis, Oorsprongpark 7 - Utrecht. Het Oorsprongpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte 'Oorsprongpark' ligt op 200m van Het Coachhuis). Je kunt overdag goed (betaald) parkeren in de buurt.

Aanmelden 

Meedoen kost slechts € 47,- (excl 21% BTW) per persoon en is gratis voor coachees van Keizer & Co.

Ben je van plan om te komen? Schrijf je hier in. Vink op het formulier de datum waarop je komt en geef ook in het kort even aan wie je bent en wat je motiveert om mee te doen. Op die manier kunnen we tijdens de Masterclass beter inspelen op jouw vragen, ervaring en achtergrond.

 

Enkele spelregels:

 • We starten op de afgesproken tijd, dus zorg dat je dan binnen bent. Ben je toch wat verlaat? Stuur dan een SMS-bericht naar nummer .
 • Zodra je je aanmeld ontvang je een factuur om vóór aanvang van de Masterclass te betalen. Zodra je betaling is ontvangen, is je aanmelding definitief en sta je op de deelnemerslijst.
 • Afmelden kan tot 48 uur voor de Masterclass. Bij afmelden binnen 48 uur voor de Masterclass is restitutie van het bedrag helaas niet mogelijk.
 • Bij verhindering mag je wel voor vervanging zorgen (dus jouw plaats afstaan aan een collega, vriend of vriendin).