Keizer & Co
Downloads

Loopbaancoaching

 

Wil je meer weten over loopbaanontwikkeling? Kijk op onze website www.CarriereBoost.NU

Loopbaan onder de loep

Of je nu bent uitgekeken op je baan, in een outplacementtraject zit of wilt werken aan de competenties die een functie van je vragen. Loopbaancoaching gaat om het vinden van de juiste match tussen jou, je functie en de organisatie. Samen zoeken we naar de juiste balans tussen deze drie factoren. Verbanden zien en verbindingen leggen tussen wie je bent, wat je wilt en kunt en waar dat mogelijk is. Dan kom je tot de kern van het werk dat echt bij je past.

Persoonlijke begeleiding

Wil je individuele steun bij het beantwoorden van je loopbaanvragen? Kies dan voor 1-op-1 coaching. In een intakegesprek bespreken we jouw huidige situatie. Met dit als uitgangspunt maken we een persoonlijk plan van aanpak. In 6 coachingssessies doorlopen we het vijfstappenplan M.A.T.C.H. om te kijken waar je naar toe wilt in je verdere loopbaan en hoe je dat vorm gaat geven.

Wil je hier meer over weten? Mail voor een vrijblijvende intake.

TalentenMotivatieAnalyse

Je bent het meest succesvol als je werk doet daat aansluit op wie je bent en wat je kan. Twijfel jij soms of je wel op de juiste plek zit qua werk? Wil je weten welke baan er bij je past? Vind je het lastig te verwoorden waar je echt goed in bent? Dan is het tijd voor de TalentenMotivatieAnalyse!

De TMA brengt jouw talenten en drijfveren in kaart en vertaalt deze naar gewenste competenties. Het is een objectieve, diepgaande analyse die gebruikt wordt als instrument bij ontwikkel- en selectieassessments. 

Een TMA-pakket bestaat uit:

  • een online vragenlijst (vooraf in te vullen)
  • een TMA-rapport en competentieprofiel
  • een terugkoppeling van de rapportage in een persoonlijk ontwikkelgesprek (1,5 uur)

Bel of mail ons voor meer infomatie of download de informatiesheet bovenaan deze pagina.