Keizer & Co

& Co

Koning, Keizer, admiraal, samenwerken moeten we allemaal...

& Co staat voor samen werken en samenwerken. In eerste instantie met de klant van Keizer & Co. We doen het samen, waarbij het uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je groei en ontwikkeling. Persoonlijk contact, commitment en heldere communicatie zijn voor daarbij de randvoorwaarden voor succesvolle samenwerking en optimaal resultaat.

& Co staat óók voor de samenwerkingsverbanden die Keizer & Co aangaat om opdrachten voor coachen en trainingen zo optimaal mogelijk in te vullen. We hebben er bewust voor gekozen om niet uit te groeien tot een groot, full service bureau. Veel liever kiezen we voor maatwerk en voor een team dat matcht bij wat de klant vraagt.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit op elkaar ingespreelde en zeer ervaren trainers, coaches en trainingsacteurs (met minimaal 10 jaar ervaring!) om een traject optimaal in te vullen. Een COllegiaal netwerk van professionals dus! 

 

Andere samenwerkingsverbanden:

 

 

Via ZijSpreekt kun je Annett Keizer boeken voor lezingen. Thema's voor lezingen:

  • Effectief communiceren & samenwerken (alles over soft skills)
  • MATCH: de juiste persoon op de juiste (werk)plek
  • Communicatiestijlen: wat is jouw stijl en hoe ga je om met mensen die het anders doen dan jij?
  • Professionaliseren als professional: verwachtingen van competente kenniswerkers
  • Talenten, drijfveren en competenties

Solvia HRM en Keizer & Co ontwikkelden samen CarrièreBoost. het motivatie- en sollicitatieprogramma. Basis voor de samenwerking is het aanbieden van de gevalideerde TalentenMotivatieAnalyse (TMA) voor selectie- en ontwikkelassessments. 

PCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control en verzorgt opleidingen en trainingen voor (project)controllers, (project)managers, administrateurs, specialisten, financieel managers, hoofden administratie en accountants. Keizer & Co werkt met PCO samen om de communicatieve vaardigheden van hun klanten te versterken, via workshops effectieve communicatie en trainingen 'Top (Project)team met Belbin' en 'Positioneren & profileren'.

In de aanpak van Keizer & Co is het gedachtengoed van Coachboulevard en Marijke Lingsma terug te vinden. Annett Keizer was de eerste die in 2010 de 'Leergang Coachen' afrondde.