Keizer & Co

Keizer

Annett Keizer, 2016Annett Keizer (1968) is de ruggengraat van Keizer & Co

Communiceren kunnen we allemaal, maar soms kan het beter

Ik geloof dat effectieve communicatie bijdraagt aan meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking. Daarom help ik professionals en teams in organisaties om hun communicatieve vaardigheden te versterken. Mijn motto: ‘Ken jezelf, ken je vak, ken de ander en kijk met oog voor de context waarin je werkt' om zo met meer plezier optimaal resultaat in je werk te behalen.

Eind 1992 rondde ik mijn studie Algemene Letteren af, waarna ik aan de slag ging als communicatieadviseur en later manager in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 2007 trainde en coachte ik een paar duizend professionals, individueel en in teamverband, om ‘communicatiever’ te worden. Ik heb diverse artikelen geschreven over competent communiceren en publiceerde een boek over teamcommunicatie, waarin groepsdynamica en menselijke relaties centraal staan. 

Klanten omschrijven mij als resultaatgericht, betrokken en nuchter. Iemand die hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden en met humor en inzicht mensen uit hun comfortzone haalt om ze optimaal te laten presteren. 

Communicatie is contact maken!

Voor mij is 'contact maken' ook de drijfveer om met Keizer & Co mensen met en zonder communicatieachtergrond communicatiever te maken. Want het is een hele kunst om écht te zeggen wat je bedoelt en te horen wat de ander zegt. Professionals moeten tegenwoordig steeds meer doen met minder mensen. Daarom is effectief en efficiënt (samen)werken belangrijker dan ooit! Elkaar aanvullen in plaats van aanvallen. Al is het in de waan van de dag makkelijk om elkaar 'mis te verstaan', waardoor gedoe en irritaties op de loer liggen. Een bron van tijdverlies en funest voor het energieniveau en werkplezier.

Ik werk, als communicatiecoach en trainer, samen met collega’s uit diverse disciplines die allen op hun eigen manier naar het fenomeen ‘communicatie’ kijken. Wat ons bindt is ‘de factor mens’ en een resultaatgerichte aanpakom tot de kern te komen van alles wat de mens bezighoudt. Keizer & Co dus!